عاشقان گمنام

آیا خداوند کافی نیست برای تمام نداشته ها

عاشقان گمنام

آیا خداوند کافی نیست برای تمام نداشته ها

نویسندگان
  • ۰
  • ۰

معنای مرگ از نظر اسلام:

معنای مرگ از نظر اسلام این نیست که انسان هیچ و نابود  میشود، بلکه معنایش این است که، روان انسان که فنا ناپذیر است، علاقه و رابطه خود را از تن، قطع می کند و در نتیجه، تن از بین میرود و روان بدون تن تا زمان معینی به زندگی خود ادامه میدهد و بعداً دوباره به بدن ملحق میشود.

خدای متعال می فرماید:«آنها گفتند: آیا هنگامی که مردیم و در زمین گم شدیم، آفرینش تازه ای خواهیم یافت؟ ولی آنان لقای پروردگارشان را انکار می کنند. بگو: فرشته مرگ که بر شما مأمور شده، روح شما را می گیرد؛ سپس شما را به سوی پروردگارتان، باز می گرداند.»

پیامبر گرامی اسلام (ص) می فرماید:«خروج افراد مؤمن از دنیا هم چون بیرون آمدن طفل از شکم مادر است که از تاریکی ها و تنگی ها و فشارها به فضای روشن و بزرگ وارد می شود.»

حضرت امام علی (ع) می فرماید:«ای مردم، ما و شما برای ماندن آفریده شده ایم نه برای از بین رفتن، شما با مرگ از دنیا نمی روید بلکه از خانه ای به خانه دیگر منتقل می شوید؛ بنابراین، زاد و توشه خانه ای که باید به جانب آن حرکت کنید و جاوید باشید را فراهم سازید»

از امام حسن (ع) سؤال شد که مرگ چیست؟ فرمود:«مرگ بهترین شادی هایی است که بر مؤمن وارد می شود.»

حضرت امام حسین (ع) می فرماید:«مرگ پلی است که شما را از دردسرهای دنیا به رفاه و لطف خدا می رساند، همان گونه که برای دشمنان خدا انتقال از کاخ به زندان است.»

پس، آیات و روایات همه گواهی می دهند که با مردن و پوسیده شدن جسد، لطمه ای به روح وارد نمی شود، بلکه روح ما همچنان باقی است و برای خود استقلال و اصالت دارد؛ زیرا شخصیت ما با روح و جان ماست، نه با بدن و جسد ما. و مرگ نیستی و نابودی و فنا نیست، بلکه انتقال از عالمی به عالم دیگر است و حیات انسان به گونه ای ادامه می یابد.

پس کاش همه ما انسان ها کمی به فکر به کمال رسیدن روح خود باشیم و به اعمال و رفتار هامون دقت کنیم تا دستی خالی و با کوله باری از آلودگی به آن دنیا نرویم  و در این دنیا در پاکسازی روح خود از آلودگی های دنیوی و گناهان بیشترین تلاش خود را کنیم و بدانیم که دنیای دیگری هم هست که باید جوابگوی اعمال خود باشیم ..

استغفر الله یا الله یا الرحمن یا رحیم

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی